Sales Executive

Sales Executive, Stockholm

Sales Executive, Stockholm

Signicat är en av Europas ledande företag av molnbaserade elektroniska identitetstjänster och elektroniska signaturer. Signicat gör det enkelt att erbjuda inloggning, identifiering och elektroniska signaturer för webb- och mobillösningar, och stöder olika nivåer av autentisering beroende på kundens krav.

Signicat Sverige genomgår en kraftig tillväxtsatsning och söker stärka upp säljkontoret med en driven Sales Executive för att bearbeta nya kunder. Signicat är per idag starka inom bank, finans och försäkring. Fokus för den nya säljaren är att skapa foot print inom andra branscher och öka marknadsandelarna gentemot stora företag med behov av att digitalisera sin verksamhet. Din uppgift består i att prospektera, boka möten och genomföra interaktioner med nya kunder.

VI ERBJUDER:
– Ett arbete i en bransch som är i framkant
– Snabba beslutsvägar, platt organisation
– Entreprenöriell känsla
– Stor frihet under ansvar
– Marknadsmässig lön och teambonus
– God teamkänsla

OM DIG:
– Minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning med fördel inom SaaS eller Payments
– God kunskap och intresse för IT och Digitalisering
– Erfarenhet av egen prospektering och att hålla möten på C-Level
– Starkt inre driv, orädd med skinn på näsan
– Vana av att jobba självständigt och att se möjligheter och våga fatta beslut

Vi söker dig som är en kommunikativ och lösningsorienterad affärsman/affärskvinna. Du är driven, har en stark initiativförmåga, är förtroendeingivande och har en naturlig affärsmässighet. Du är van vid att skapa resultat genom högt tempo, aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Sara Sjölund. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sara på sara.sjolund@salesonly.se.

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen att söka här via länken!

Signicat är en av Europas ledande leverantörer av elektronisk identitet och elektronisk signatur. Företaget grundades 2007 i Trondheim, där huvudkontoret är placerat. Signicat erbjuder cloud baserade lösningar till både privat och offentlig sektor. Signcat har i dagsläget kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Holland, UK och Portugal men expanderar kraftigt och öppnar upp i nya länder succesivt. Signicat är idag den i särklass största leverantören av BankID i Sverige. Signicat erbjuder både signering och verifiering med BankID och BankID för mobiltelefoner. Målet är att hjälpa kunder leverera tidsbesparande och användarvänliga digital förtroende lösningar till sina slutkunder. Signicat lösningar används av banker, finansiella institutioner och försäkringsbolag, samt även myndigheter och stora och medelstora företag i olika branscher. Signicat hanterar autentisering av användare, erbjuder elektronisk signatur, användaridentifiering och bevarande av dokument. Bland våra kunder i Sverige är Nordnet, Klarna och KRY.

Posted in Ukategorisert.