Vahva tunnistaminen

Monivaiheiset ja turvalliset todennusratkaisut digitaaliselle henkilöllisyydelle

Turvallinen tunnistaminen

Signicat Connect -tuotelinjaan kuuluvien todennusratkaisujemme avulla varmistat, että voit luottaa henkilöön, jonka kanssa hoidat asioita. Tarjoamme useita tärkeitä ja lainmukaisia ratkaisuja, jotka auttavat sinua hoitamaan asioita turvallisesti mutta sujuvasti.

Luotettava tunnistaminen

Ratkaisumme ovat yhteensopivia yli 20 kansallisen sähköisen tunnistuspalvelun kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit edellyttää käyttäjiltä sisäänkirjautumista maakohtaisesti rekisteröityjen sähköisten tunnistuspalvelujen kautta. Tämä mahdollistaa luottamustason, jonka vain harva pystyy tarjoamaan.
Electronic IDs arrow_forward

Sosiaalisen median tunnuksilla kirjautuminen

Ratkaisumme tukee palveluihisi kirjautumista sosiaalisen median, kuten FaceBookin, Googlen ja Paypalin, tunnuksilla. Todennus- ja rekisterihakutarjontamme auttaa sinua rakentamaan lisäluottamusta asiakkaaseen pitkällä aikavälillä.
Social Logins arrow_forward

Asteittainen tunnistaminen

Mikäli havaitset käyttäjän toiminnassa epäjohdonmukaisuutta, voit vaatia lisätodennustapoja, kuten biometrisen tunnistuksen, tekstiviesti- tai sähköpostitodennuksen, tunnistevälineitä ja niin edelleen.
Step-up Authentication arrow_forward

Luotettava digitaalinen henkilöllisyys

Jotta voit rakentaa luottamusta jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa, sinun on varmistettava, että he voivat vuorovaikuttaa kanssasi digitaalisesti luotettavalla, todennetulla ja turvallisella tavalla. Signicat tarjoaa edistyneitä todennusratkaisuja, jotta voit rakentaa digitaalista luottamusta asiakkaidesi kanssa.

Tarjoamme seuraavaa:

  • pilvipohjainen henkilöllisyyspalvelu
  • saatavuus useissa laitteissa
  • yhteensopivuus useiden kansallisten ja julkisten sähköisten tunnistuspalveluiden kanssa
  • asteittainen ja monivaiheinen tunnistaminen
  • joustava tuki tunnistevälineille, älykorteille ja monelle muulle
  • useita vaihtoehtoja kertakäyttöisille salasanoille tekstiviestillä, sähköpostilla tai jopa postitse

Meille oli luonnollista ulkoistaa tällainen palvelu yritykselle, jonka ydinliiketoimintaa on verkkotodentaminen.

Maarit Ekokoski, Fennia

Opas: Asiakkaan vahva tunnistaminen käytännössä

Raportti, jossa kuvataan PSD2-direktiivin rajoitteita ja mahdollisuuksia

Kaksivaiheinen tunnistaminen / monivaiheinen tunnistaminen

Useamman vaiheen lisääminen tunnistusistuntoon auttaa varmistamaan, että asiakas on se henkilö, joka hän väittää olevansa. Tämä auttaa välttämään huijaukset ja tietomurrot ja takaa entistä paremman luottamuksen. Signicat tarjoaa useita todennustapoja, kuten:

MobileID ja sormenjäljen skannaus

MobileID avulla palveluntarjoajat voivat hyödyntää sormenjälkitunnistusta sekä sovelluksen sisäisessä käytössä että sähköisen tunnistamisen toisena vaiheena.

Käyttämällä MobileID palveluntarjoajat voivat hyödyntää sormenjälkiteknologiaa tarjotakseen markkinoiden tällä hetkellä parhaan käyttäjäkokemuksen, säilyttäen silti tarvittavan turvallisuustason maksutapahtumien ja muiden herkkäluontoisten toimintojen yhteydessä.

Signicat tarjoaa sekä mobiilisovelluksen että SDK-ohjelmistokehityspaketin niille, jotka haluavat kehittää MobileID omiin sovelluksiinsa.

Case-tutkimus: Visma

”Nykyään he vain täyttävät ja lähettävät hakemuslomakkeen verkossa tunnistautumalla ja luomalla allekirjoituksen pankkitunnuksilla. Tätä yksinkertaisempaa ratkaisua ei ole olemassakaan.”

Ota yhteyttä