Turvallinen ja luotettava sähköinen allekirjoitus

 

Asiakirjojen digitaalinen allekirjoittaminen yhtenäistää ja helpottaa sopimusten solmimista, olipa kyseessä sitten yrityksen ja kuluttajan tai kahden yrityksen välinen sopimus. Vähentämällä paperisten allekirjoitusten tarvetta saat tarvitsemasi allekirjoitukset aiempaa nopeammin ja pienemmällä hylkäämisprosentilla.

Esittelyssä Signicat Business Signature

Esittelemme Signicat Business Signature -ratkaisun, joka digitalisoi asiakirjojen allekirjoittamisen yritysten välillä.

Lisätietoja

Allekirjoitusdemo

Signicatin tunnistus- ja allekirjoituspalvelut tarjoavat meille helpon ja kustannustehokkaan tavan varmistaa asiakkaidemme henkilöllisyys sekä saada sähköiset allekirjoitukset tärkeisiin taloudellisiin asiakirjoihin eri lähteistä reaaliajassa ja ilman välikäsiä.

Hannu Heliö
Santander

Solmi sopimus nopeammin

Kaikki data osoittaa, että kun harjoitat sähköistä liiketoimintaa, paperisodan välttäminen (asiakirjan tulostus ja allekirjoitus) auttaa sinua solmimaan sopimuksen nopeammin. Kun yhtenäistät allekirjoittamisprosessin luotettavan ja turvallinen sähköisen allekirjoittamisen avulla, saat hankittua uusia asiakkaita nopeammin.

Monta allekirjoittajaa / monta asiakirjaa

Tarvitsetko enemmän kuin yhden allekirjoituksen? Se ei ole ongelma. Onko sinulla useampi kuin yksi asiakirja, joka täytyy allekirjoittaa tapaamisen aikana? Voimme auttaa tässäkin. Joustavan eSigning-ratkaisumme avulla saat tarvitsemasi allekirjoitukset.

Laillisesti sitova

Sähköisen allekirjoittamisen ratkaisumme varmistaa, että saamasi allekirjoitukset ovat laillisesti sitovia ja lukuisten säännösten mukaisia, mukaan lukien:

  • EU:n direktiivi sähköisistä allekirjoituksista
  • Aikaleimaprotokolla (RFC 3161)
  • eIDAS-asetus
  • Menettelyvaatimukset aikaleimausta käyttäville tahoille (ETSI TS 102 023)
  • PDF/A
  • PAdES/XAdES

Allekirjoita Adobe-lomakeasiakirjat digitaalisesti

Tarvitseeko sinun kerätä tietoa asiakkailta Adobe-lomakeasiakirjojen avulla? Signicat voi olla avuksi. Luo lomakeasiakirja ja jaa se asiakkaasi kanssa. Täyttämisen jälkeen lomakkeen kentät upotetaan asiakirjaan ennen digitaalista allekirjoittamista.

Digitally sign form documents

Mobiiliystävällinen

Ratkaisumme tukee allekirjoittamista monilla laitteilla aina älypuhelimista tabletteihin, kannettaviin tietokoneisiin ja muihin laitteisiin. Älykäs ratkaisumme takaa sen, että voit pyytää allekirjoituksen asiakkaillesi parhaiten sopivalla tavalla.

Todennettu allekirjoitus

Digital Identity Hub -ratkaisumme avulla voimme vahvistaa, että käyttäjä on se henkilö, joka väittää olevansa. Ratkaisumme on yhteensopiva yli 20 julkisen sähköisen tunnistuspalvelun, sosiaalisen median kautta kirjautumisen (Google, Facebook jne.) sekä mobiilivarmenteen kanssa. Tämän jälkeen voimme tunnistaa käyttäjän rekisterihauilla, passin skannauksella, live-videotunnistuksella ja muilla keinoilla.

Arkistoi ja sinetöi asiakirjoja

Tarvitsetko asiakirjoillesi turvallisen arkistoinnin ja sinetöinnin? Signicat voi arkistoida, sinetöidä tai uudelleen sinetöidä sekä aikaleimata asiakirjat turvallisesti sekä säilyttää niitä suojatulla, muuntamattomalla ja todistettavasti pätevällä tavalla. Tarjoamme

  • asiakirjojen turvallista arkistointia
  • sähköisten allekirjoitusten aikaleimausta
  • asiakirjojen uudelleen sinetöintiä voimassaolon jatkamiseksi

InkSign

InkSign on Signicatin menetelmä fyysiseen allekirjoittamiseen digitaalisilla laitteilla. Tätä menetelmää voidaan käyttää joko yhdessä muiden allekirjoitusmenetelmiemme kuten tekstiviestitodentamisen tai henkilöllisyystodistuksen lataamisen kanssa tai erillisenä ratkaisuna. InkSign on erittäin helppokäyttöinen. Se on hyvä valinta myymälöihin tai muihin tilanteisiin, joissa käyttäjät ovat fyysisesti paikalla.

Integroi CRM-järjestelmäsi kanssa

Tarjoamme CRM-integraatioita, jotta voit seurata allekirjoituksiasi helposti. Ratkaisumme ovat yhteensopivia SalesForce-, Microsoft Dynamics- ja SuperOffice-ohjelmien kanssa, ja voimme lisätä uusia CRM-järjestelmiä tarpeidesi mukaan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä