Digital Identity Hub

 

20+ sähköistä tunnistuspalvelua. 7+ rekisterihakua. Useita tapoja kirjautua sosiaalisen median kautta. Todennusmenetelmiä kuten asiakirjojen skannaus, kasvojentunnistus ja live-videotunnistus. Kolmannen osapuolen liitännäisiä.

Kattavin Digital Identity Hub

Signicatin Digital Identity Hub on kaiken tekemisemme keskiössä. Se on alustan kerros, joka kerää yhteen lukuisia yhteyspisteitä ja varmistaa, että asiakkaamme saavat yhteyden omiin asiakkaisiinsa ja voivat tunnistaa heidät verkossa.

hub

Henkilöllisyyden eri todentamismenetelmät

Sähköiset tunnistuspalvelut

Signicat on yhteensopiva yli 20 sähköisen tunnistuspalvelun (eID) kanssa ympäri Euroopan. Yhdistämällä näihin sähköisiin tunnistuspalveluihin voimme todentaa käyttäjät nopeasti, ja voit aloittaa liiketoimintajärjestelyt heidän kanssaan saumattomasti.

Norsk BankID

Some-kirjautuminen

Sosiaalisen median tunnuksilla kirjautuminen on hyvä tapa ottaa ensiaskel potentiaalisen asiakkaan kanssa. Signicat tukee tällä hetkellä Facebook-, LinkedIn-, Google-, Windows Live-, Amazon- ja PayPal-kirjautumista. Ota yhteyttä, jos tarvitset jonkun muun somekanavan tunnuksilla kirjautumista.

Rekisterihaut

Signicat tukee useita rekisterihakuja tarjotakseen lisätietoa käyttäjästä (B2C) tai organisaatiosta (B2B). Hakupalvelut on yleensä integroitu yhden tai useamman Signicatin tarjoaman palvelun kanssa. Tuemme tällä hetkellä seitsemää rekisterihakua.

landscape-logos_register-bisnode
landscape-logos_register-cpr
landscape-logos_register-virk-logo
landscape-logos_register-brreg
landscape-logos_register-trapets
landscape-logos_register-infotorg

Henkilöllisyysasiakirjojen skannausmenetelmät

Signicat tarjoaa henkilöllisyysasiakirjojen skannausta, kasvojentunnistusta, live-videotunnistusta ja muita henkilöllisyyden todennusmuotoja, mukaan lukien kolmannen osapuolen ratkaisut kuten Mitek ja IDNow.

Yhdistä Hubiin

Lisäämme jatkuvasti uusia todennusmenetelmiä Digital Identity Hub -ratkaisuumme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat integroida jonkin todennusjärjestelmän tai tarvitset pääsyn uuteen sähköiseen tunnistuspalveluun tai rekisterihakuun.

Raportti: Onboarding-kamppailu II

Lataa arvostettu raporttimme, joka tarkastelee vähittäispankkien digitaalista onboarding-prosessia eurooppalaisesta näkökulmasta.

Ota yhteyttä