Digitaalinen henkilöllisyyden todentaminen

Turvallinen ja sujuva asiakkaan onboarding, verkossa

Tunne asiakkaasi (oikeasti)

Signicat tarjoaa henkilöllisyyden todennusratkaisuja osana Signicat Assure -tuotelinjaa. Autamme sinua suorittamaan asiakkaiden onboarding-prosessin tehokkaasti ja lainmukaisesti.

Perinteisten onboarding-prosessien on muututtava, jos yritykset haluavat voittaa kilpailun nykypäivän digikuluttajista. Jos yritykset eivät pysty tunnistamaan paperisten tai monimutkaisten onboarding-prosessien ongelmia, ne voivat menettää asiakkaansa, voittonsa, maineensa ja markkina-asemansa.

40 % asiakkaista jättää onboarding-prosessin kesken, koska henkilöllisyyden tunnistaminen on jämähtänyt aikaan ennen digitaalisuutta. Kuinka monesta asiakkaasta sinä jäät paitsi?

Asiakkaan onboarding-prosessi

onboarding-process

Raportti: Onboarding-kamppailu II

Hanki arvostettu raporttimme, joka tarkastelee vähittäispankkien digitaalista onboarding-prosessia eurooppalaisesta näkökulmasta.

Henkilöllisyyden todennusmenetelmät

Sähköiset tunnistuspalvelut

Signicat on yhteensopiva yli 20 sähköisen tunnistuspalvelun (eID) kanssa ympäri Euroopan. Yhdistämällä näihin sähköisiin tunnistuspalveluihin voimme todentaa käyttäjät nopeasti, ja voit aloittaa liiketoimintajärjestelyt heidän kanssaan saumattomasti.

Sosiaalisen median tunnuksilla kirjautuminen

Sosiaalisen median tunnuksilla kirjautuminen on hyvä tapa ottaa ensiaskel potentiaalisen asiakkaan kanssa. Signicat tukee tällä hetkellä Facebook-, LinkedIn-, Google-, Windows Live-, Amazon- ja PayPal-kirjautumista. Ota yhteyttä, jos tarvitset jonkun muun somekanavan tunnuksilla kirjautumista.

Rekisterihaut

Signicat tukee useita rekisterihakuja tarjotakseen lisätietoa käyttäjästä (B2C) tai organisaatiosta (B2B). Hakupalvelut on yleensä integroitu yhden tai useamman Signicatin tarjoaman palvelun kanssa. Tuemme tällä hetkellä seitsemää rekisterihakua.

Henkilöllisyysasiakirjojen skannausmenetelmät

Signicat tarjoaa henkilöllisyysasiakirjojen skannausta, kasvojentunnistusta, live-videotunnistusta ja muita henkilöllisyyden todennusmuotoja, mukaan lukien kolmannen osapuolen ratkaisut kuten Mitek ja IDNow.

Säädöstenmukaisuus

Yrityksillä on entistä suurempi paine noudattaa EU-säädöksiä kuten rahanpesun estäminen (AML) ja tunne asiakkaasi (KYC). Signicat auttaa sinua noudattamaan näitä direktiivejä.

Tarjoamme joukon erilaisia menetelmiä henkilöllisyyden tunnistamiseen digitaalisilla tavoilla. Näitä menetelmiä voidaan käyttää erikseen tai yhdessä. Käytettävien menetelmien valinta riippuu siitä, minkä tasoista varmistusta tarvitaan, ja voimme räätälöidä ne yksilöllisiä asiakastarpeita varten.

Signicatin onboarding-työkalu

Signicatin onboarding-työkalu on joustava ja tehokas työväline, joka tekee digitaalisen onboarding-prosessin aloittamisesta nopeaa ja helppoa. Työkalu suorittaa henkilöllisyyden tarkastamisen valitsemillasi menetelmillä, jotka voivat vaihdella julkisista sähköisistä tunnistuspalveluista sosiaaliseen mediaan tai muihin kuluttajan tunnistetietoihin.

Se mahdollistaa myös lisätietojen keräämisen rekisteröintilomakkeen vakiomuotoisilla tai mukautetuilla kentillä sekä lataamalla profiilikuvan tai kuvan passista tai kansallisesta henkilökortista. Työkalu on yhdistetty Signicatin järjestelmään uusien henkilöllisyyksien (Signicat-henkilöllisyyden) luomiseksi, mikä tekee käyttäjätilin luomisesta helppoa ja saumatonta.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä