Elektronisk signering og arkivering

 

Digital signering av dokumenter effektiviserer og forenkler inngåelser av forretningsavtaler. Ved å redusere behovet for papirbasert signering vil du motta signaturer raskere, og med en lavere avbrytningsrate.

Vi introduserer Signicat Bedriftssignering

Med Signicats Bedriftssignering digitaliseres dokumentsignering mellom bedrifter.

Learn more

Demonstrasjon av signering

Signicats tjenester for identifisering og signering gjør at vi enkelt og kostnadseffektivt kan identifisere kundens identitet, få elektronisk signatur på viktige finansieringsdokumenter i sanntid – uten fordyrende mellomledd.

Hannu Heliö
Santander

Inngå avtaler raskere

Undersøkelser viser at papirbaserte prosesser forsinker all digital forretningsvirksomhet. Effektivisering av signeringsprosessen gjennom pålitelig og sikker elektronisk signering hjelper deg med å skaffe deg nye kunder raskere.

Signatur fra flere mennesker/av flere dokumenter

Trenger du mer enn én signatur ? Ingen problem. Har du flere enn ett dokument som skal signeres i én og samme omgang? Det kan vi også hjelpe deg med. Den fleksible eSigneringsløsningen vår hjelper deg med å få signaturene du trenger.

Bindende

Den elektroniske signaturløsningen vår sørger for at signaturene du mottar er bindende og i henhold til en rekke lover og reguleringer, som:

  • EU-direktivet om elektroniske signeringer
  • Tidsstemplingsprotokollen (RFC 3161)
  • eIDAS
  • Krav om retningslinjer til autoriteter for tidsstempling (ETSI TS 102 023)
  • PDF/A
  • PAdES/XAdES

Digital signering av Adobe-skjemaer

Bruker du Adobe-skjemaer for å innhente informasjon fra dine kunder? Da kan Signicat bidra. Du kan enkelt lage skjemaer som kan deles med kunden. Når kunden er ferdig med å fylle ut skjemaet utfylte felter en del av PDF-filen. Deretter kan skjemaet signeres elektronisk av kunden.

Digitally sign form documents

Mobilvennlig

Vi støtter signering via flere ulike enheter; fra smarttelefoner, nettbrett og PC. Vår intelligente løsning sørger for at du mottar signaturer på den måten som er mest attraktiv for kundene dine.

Bekreftet signering

Gjennom vår elektroniske ID-Hub kan vi raskt verifisere brukerens identitet. Vi er tilkoblet over 20 offisielle elektroniske ID-systemer (blant andre BankID, MinID, dni, Smart-ID, DigiD) samt innlogging via sosiale medier (Google, Facebook, osv.), i tillegg til Mobil-ID. Vi kan videre forsikre om at brukeren er gyldig gjennom oppslag i registre, skanning av pass, gjenkjennelse via direktesendt video med mer.

Arkiv og forsegling av dokumenter

Trenger du sikker arkivering og forsegling av dokumenter? Signicat kan arkivere, forsegle, re-forsegle og tidsstemple dokumenter, og dermed oppbevare dem på en beskyttet, umodifisert og gyldig måte. Vi tilbyr:

  • Sikker dokumentarkivering
  • Tidsstempling på elektroniske signaturer
  • Forsegling av dokumenter flere ganger for konstant gyldighet

InkSign

InkSign er Signicats metode for fysisk signering på digitale enheter. Denne metoden kan fint brukes sammen med andre signeringsmetoder, SMS-OTP, opplastning av identitetspapirer eller som en enkeltstående tjeneste. InkSign er svært enkelt å bruke og er en god løsning for fysiske butikker eller situasjoner der kunden er fysisk tilstede.

Integrer med din CRM

Vi tilbyr CRM-integreringer slik at du enkelt kan spore signaturene dine. Vi er tilkoblet SalesForce, Microsoft Dynamics, SuperOffice og kan raskt legge til nye CRM-er om du har behov for det.

Kontakt oss