Avansert autentisering

Flerfaktorautorisering og sikre autentiseringsløsninger for digital identitet

Pålitelig og sikkert

Autentiseringsmotoren vår hjelper deg til å være trygg på de du inngår avtaler med. Ved hjelp av en rekke kritiske, kompatible løsninger, hjelper vi deg med å gjøre avtalene dine trygge og ukompliserte.

Pålitelig identifikasjon

Gjennom Signicats digitale identitetshub (Signicat Digital Identity Hub), er vi tilkoblet
elektroniske identifiseringssystemer fra over 20 nasjoner. Dette betyr at du kan be brukerne dine logge inn via identifiseringssystemer som er registrert hos og håndtert av hjemlandet. Dette sørger for et pålitelighetsnivå få kan tilby.
Electronic IDs arrow_forward

Pålogging via sosiale medier

I tillegg til nasjonale identifiseringssystemer, støtter vi også innlogging via sosiale medier som Facebook, Google, PayPal, med flere. Kontrollsikringen og oppslagstjenestene våre hjelper deg med å opparbeide gjensidig tillit med kundene dine over tid.
Social Logins arrow_forward

Opptrappet autentisering

Dersom du oppdager uvanlige mønstre i brukeratferden, kan du legge til ytterligere autentiseringskrav som biometrisk skanning, bekreftelse via SMS eller e-post eller maskinvaresymboler.
Step-up Authentication arrow_forward

Pålitelig digital identitet

For å etablere tillit i en pågående kundeforhold, må du sørge for at kunden har mulighet til å fortsette avtalen digitalt på en pålitelig, autentisert og sikker måte. Signicat tilbyr avanserte autentiseringsløsninger som styrker din troverdighet og kundens digitale tillit.

Vi tilbyr:

  • Skybasert identitetshub
  • Tilgjengelighet på tvers av enheter
  • Støtte for flere nasjonale og offentlige elektroniske ID-er
  • To- og flerfaktorautentisering
  • Fleksibel større for maskinvaresymbol
  • Flere løsninger for engangspassord via SMS, e-post og post

Det var naturlig for oss å overlate denne typen tjeneste til et selskap som har online autentisering som sin kjernevirksomhet

Maarit Ekokoski, Fennia

Rapport: Strong Customer Authentication in Practice

En rapport som tar for seg begrensninger og muligheter med PSD2.

To- og flerfaktorautentisering

Ved å legge til flere faktorer i en autentiseringsprosess, oppnår man sikker verifisering av kundens identitet. Det bidrar til å sikre mot svindel og hacking, samtidig som det sørger for tillit hos kunden. Signicat tilbyr en rekke autentiseringsfaktorer, som:

Mobil-ID og fingeravtrykk

Mobil-ID gjør det mulig for tjenesteleverandører å tilby fingeravtrykksautentisering for bruk i applikasjoner, og som en tilleggsfaktor under autentisering på nett.

Ved bruk av Mobil-ID kan tjenesteleverandører dra nytte av fingeravtrykksteknologi for å tilby nåtidens absolutt beste brukeropplevesamtidig som nødvendig sikkerhet for transaksjoner og andre sensitive handlinger er ivaretatt.

Flerenhetlig støtte

Vi støtter autentisering via flere ulike enheter; alt fra smarttelefoner og nettbrett til laptop.

Case Study: Visma

Nå fyller de enkelt ut søknadsskjemaer online og sender det inn etter å ha identifisert sin identitet og signert skjemaet med BankID. Enklere blir det ikke.

Kontakt oss