Sikker elektronisk underskrift

 

Digital underskrift af dokumenter forenkler aftaleprocessen, hvad enten det sker mellem en virksomhed og en forbruger eller mellem to virksomheder. Ved at reducere behovet for en papirbaseret underskrift, får du underskriften hurtigere og du minimerer samtidig risikoen for at modparten glemmer at underskrive det nødvendige dokument.

Introduktion til Signicat Business Signature

Signicat Business Signature gør underskrivning af B2B dokumenter digital.

Learn more

Demo af elektronisk underskrift

Signicat’s identification and signature services enables us an easy and cost-effective way to ensure our customers’ identity and get electronic signatures to important financial documents from various sources, in real time, without intermediaries.

Hannu Heliö
Santander

Få underskrifterne hurtigere

Flere undersøgelser viser, at hvis du kan undgå en papirbaseret afbrydelse – som for eksempel print og underskrift af et dokument – lukker du aftalen hurtigere. Effektivisering af underskriftsprocessen ved hjælp af elektronisk underskrift hjælper dig med at få nye kunder hurtigere.

Flere underskrivere / flere dokumenter

Har du brug for mere end en underskrift? Det er ikke noget problem. Eller har du flere dokumenter, der skal skrives under samtidig? Det hjælper vi dig med. Vores fleksible eSigning-løsning hjælper dig med at få de underskrifter, du har brug for.

Juridisk bindende

Vores elektroniske signaturløsning sikrer, at de underskrifter, du modtager er juridisk bindende og i overensstemmelse med en række bestemmelser inklusive:

  • EU-direktivet om elektroniske underskrifter
  • Protokollen om tidsstempler (RFC 3161)
  • eIDAS reguleringen
  • Krav til tidsstempelmyndigheder (ETSI TS 102 023)
  • PDF/A
  • PAdES/XAdES

Digital underskrift på Adobe dokumenter

Har du brug for at indsamle oplysninger fra kunder gennem Adobe-formularer? Signicat kan hjælpe dig. Opret et formulardokument og del det med dine kunder. Når formularen er færdig, gemmes dokumentet i en ikke-redigerbar PDF, før den er klar til at blive underskrevet digitalt

Digitally sign form documents

Mobilvenlig

Vi understøtter signeringer på tværs af mange forskellige enheder; alt fra smartphones, tablets, bærbare computere og mere. Vores intelligente løsning sikrer, at du kan få din underskrift på den måde, der passer bedst til dig og dine kunder.

Verificeret underskrift

Gennem vores Digital Identity Hub kan vi sikre, at brugeren er hvem vedkommende udgiver sig for at være. Vi har forbindelse til mere end 20 offentlige elektroniske ID-metoder og sociale platforme (Google, Facebook med flere) og Mobil ID. Vi kan derefter verificere brugeren via blandt andet opslag i databaser, pas scanning og live video autorisering.

Arkivere og forsegle dokumenter

Har du brug for sikker arkivering og forsegling af dokumenter? Med Signicat kan du på en sikker måde arkivere dine dokumenter og forsegle dem med tidsstempling og bevare dem på en beskyttet og juridisk gældende måde.
Vi tilbyder

  • Sikker arkivering af dokumenter
  • Tidstempling af elektroniske underskrifter
  • Genforsegling af dokumenter for løbende gyldighed

InkSign

InkSign er Signicats metode til fysisk signering på digitale enheder. Denne metode kan kombineres med vores andre signaturmetoder, i kombination med en SMS-OTP, upload af identitetspapirer eller som en selvstændig løsning. InkSign er meget nem at bruge og er et godt valg til in-house løsninger eller andre scenarier, hvor brugerne er fysisk tilgængelige.

Integration med din CRM-løsning

Vi tilbyder CRM-integrationer, så du nemt kan spore dine signaturer. Vi forbinder SalesForce, Microsoft Dynamics CRM, SuperOffice og kan hurtigt tilføje nye CRM’er, hvis dine behov kræver det.

Brug for hjælp? Kontakt os