Digitale identitetsløsninger

Sikker, problemfri online onboarding af kunder

Kend din kunde (i dybden)

Signicat leverer løsninger til at bekræfte identitet, som en del af Signicat Assure produktlinjen. Løsningerne kan hjælpe dig med at onboarde dine kunder billigere og mere effektivt.

Virksomheder bør ændre de traditionelle onboardingprocesser, hvis de vel at mærke stræber
efter at vinde kampen om dagens digitale forbruger. Det kan få alvorlige konsekvenser i form af kundeflugt, mistet omsætning og vigende markedsposition, hvis virksomheder
undlader at forbedre off-line eller besværlige on-line onboardingprocesser.

40% af kunder afbryder en onboardingproces på grund af vanskelige og ikke-digitale processer bl.a. i forbindelse med identitetskontrol. Så hvor mange kunder taber du?

God digital proces for onboarding af kunder

onboarding-process

Rapport: Battle to On-Board II

Download vores anerkendte rapport om det europæiske perspektiv på digital onboarding.

Metoder til bekræftelse af identitet

Elektroniske ID’er

Signicat forbinder over 20 elektroniske ID’er (eIDs) i Europa. Ved at oprette forbindelse til disse eID’er kan vi hurtigt verificere brugere og kunder, og du kan nemt og gnidningsfrit indgå onlineaftaler med dem.

Sociale logins

Sociale logins er en oplagt måde til den første kontakt med en potentiel kunde. Signicat understøtter i øjeblikket Facebook, LinkedIn, Google, Windows Live, Amazon og PayPal logins. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere sociale logins.

Virksomhedsregistre og opslagstjenester

Signicat understøtter og har adgang til opslag i en række virksomhedsregistre. Det hjælper dig med at få oplysninger om en kunde (B2C) eller en virksomhed (B2B). Opslagstjenesterne er typisk integreret med en eller flere tjenester leveret af Signicat. Vi understøtter i øjeblikket 7 virksomhedsregistre og opslagstjenester.

Metoder til scanning af ID-dokumenter

Signicat leverer ID-scanning, ansigtsgenkendelse, live video detection og andre former for ID-verifikation, inkl. tredjepartsløsninger som Mitek og IDNow.

Overholdelse af EU-regler

Der er et øget pres for at overholde EU-regler som Anti Money Laundering (AML) og Know Your Customer (KYC). Signicat kan hjælpe dig med at overholde reglerne.

Vi tilbyder en række forskellige metoder til at fastslå en persons identitet ved hjælp af digitale metoder. Metoderne kan anvendes alene eller i kombination. Hvilke metoder der skal bruges, afhænger af det krævede sikkerhedsniveau og kan tilpasses individuelle kunders behov.

Signicat’s onboarding løsning

Signicat’s onboarding løsning er et fleksibelt og kraftfuldt værktøj, der gør det hurtigt og nemt for dig at komme i gang med digital onboarding. Løsningen udfører identitetssikring med de metoder, du vælger, som kan variere fra offentlige eID’er til sociale medier og andre forbrugeridentiteter.

Det gør det også muligt at indsamle mere information via registreringsformularer med standard og brugerdefinerede felter og gennem billedoploading af pas, nationale identitetskort og profilbilleder. Løsningen er forbundet med Signicat’s system til etablering af nye identiteter (Signicat Identity), hvilket gør oprettelse af en brugerkonto nem at konfigurere på en gnidningsfri og fleksibel måde.

Vil du vide mere? Kontakt os