Digital identitetshub

 

20+ elektroniske ID’er. 7+ virksomhedsregistre. Mange sociale logins. Verifikationsmetoder som fx dokumentscanning, ansigtsgenkendelse, live video detection. Tredjepart plugins.

Den digitale identitetshub er kernen

Signicats digitale identitetshub er kernen i alt, hvad vi gør. Det er den del af vores platform, der samler de mange forbindelsespunkter og sikrer, at vores kunder kan oprette forbindelse til, og verificere deres kunder online.

hub

Forskellige metoder til verifikation af identitet

Elektroniske ID’er

Signicat forbinder over 20 elektroniske ID’er (eIDs) i Europa. Ved at oprette forbindelse til disse eID’er kan vi hurtigt verificere brugere og kunder, og du kan nemt og gnidningsfrit indgå onlineaftaler med dem.

Norsk BankID

Sociale logins

Sociale logins er en oplagt måde til den første kontakt med en potentiel kunde. Signicat understøtter i øjeblikket Facebook, LinkedIn, Google, Windows Live, Amazon og PayPal logins. Kontakt os, hvis du har brug for yderligere sociale logins.

Virksomhedsregistre og opslagstjenester

Signicat understøtter og har adgang til opslag i en række virksomhedsregistre. Det hjælper dig med at få oplysninger om en kunde (B2C) eller en virksomhed (B2B). Opslagstjenesterne er typisk integreret med en eller flere tjenester leveret af Signicat. Vi understøtter i øjeblikket 7 virksomhedsregistre og opslagstjenester.

landscape-logos_register-bisnode
landscape-logos_register-cpr
landscape-logos_register-virk-logo
landscape-logos_register-brreg
landscape-logos_register-trapets
landscape-logos_register-infotorg

Metoder til scanning af ID-dokumenter

Signicat leverer ID-scanning, ansigtsgenkendelse, live video detection og andre former for ID-verifikation, inkl. tredjepartsløsninger som Mitek og IDNow.

Få adgang til vores hub

Vi tilføjer løbende nye verifikationsmetoder til vores digitale identitetshub. Kontakt os, hvis du har et verifikationssystem, du vil integrere, eller hvis du har brug for adgang til et nyt eID eller nyt virksomhedsregister.

Rapport: Battle to On-Board II

Download vores anerkendte rapport om det europæiske perspektiv på digital onboarding til banker.

Kontakt os