Avanceret verifikation

Multi-faktor, sikre verifikationsløsninger til digital identitet

Sikker verifikation

Vores godkendelsesløsninger, som er en del af vores Signicat Connect produktlinje sikrer, at du kan stole på, hvem du er i kontakt med. Vi tilbyder en række løsninger, der hjælper dig med at indgå sikre aftaler.

Troværdig verifikation

Vi tilbyder adgang til over 20 nationale eID-ordninger. Det betyder, at dine brugere får mulighed for at logge ind med nationalt registrerede og administrerede ID-ordninger. Det giver en høj grad af tillid.
Electronic IDs arrow_forward

Sociale logins

Vi understøtter sociale logins som FaceBook, Google, PayPal og mange flere som metoder til login til kundeportaler. Vores virksomheds- og opslagstjenester hjælper dig med løbende at opbygge et tillidsforhold til dine kunder.
Social Logins arrow_forward

Multi-faktor verifikation

Vi tilbyder desuden løsninger med mulighed for at tilknytte flere faktorer i en godkendelsesproces. Fx SMS OTP, Mail OTP eller hardware tokens.
Step-up Authentication arrow_forward

Sikker digital identitet

For løbende at opbygge tillid til dine kunder, skal du sikre dig, at de kan kommunikere med dig digitalt på en sikker måde. Signicat tilbyder avancerede verifikationsløsninger baseret på at opbygge digital tillid til dine kunder.

Vi leverer:

  • Cloud-baseret identitetshub
  • Tilgængelighed på tværs af flere enheder
  • Støtte til flere nationale og offentlige elektroniske ID’er
  • Multi-faktor godkendelse
  • Fleksibel support til bl.a. hardware tokens og smart cards
  • Forskellige One-Time-Password muligheder via fx SMS eller e-mail

It was natural for us to outsource this kind of service to a company who has online authentication as their core business

Maarit Ekokoski, Fennia

Whitepaper: Stærk kundeverifikation i praksis

En rapport om begrænsninger og muligheder med PSD2

To-faktor verifikation / Multi-faktor verifikation

Ved at implementere flere faktorer i en godkendelsesproces, kan du forbedre sikkerheden og sikre, at kunden, er den som vedkommende, udgiver sig for at være. Det hjælper dig med at forhindre svindel og hackerangreb og derved øge tilliden mellem dig og kunden. Signicat tilbyder flere forskellige verifikationsløsninger som fx:

MobileID og scanning af fingeraftryk

MobileID gør det muligt for tjenesteudbydere at verificere fingeraftryk både til
brug i appen og som en anden faktor, når brugere godkendes online.

Med MobileID kan udbydere udnytte fingeraftryksteknologien til at give den bedste brugeroplevelse, der for øjeblikket er tilgængelig. Samtidig opretholdes den sikkerhed, der er nødvendig for at gennemføre transaktioner og andre følsomme handlinger.
Signicat leverer både en mobil app og et SDK til dem, der ønsker at opbygge MobileID-funktionalitet i deres egne apps.

Case Study: Visma

Now, they simply fill out an application form online and submit it by identifying themselves and signing using BankID. It doesn’t get any more simple than that.

Kontakt os