norway-flag

Kontakt Signicat Norge

Signicat er i dag den klart største leverandøren av BankID i Norge og tilbyr både signering og autentisering med BankID og BankID på mobil.

Om Signicat Norge

Signicat er en av Europas ledende leverandører av elektronisk identitet og elektronisk signatur. Selskapet ble etablert i 2007 og tilbyr skybaserte løsninger til både privat og offentlig sektor. Signicat er i dag den klart største leverandøren av BankID i Norge og tilbyr både signering og autentisering med BankID og BankID på mobil.

Vårt mål er å hjelpe våre kunder til å kunne levere tidsbesparende og brukervennlige digitale tillitsløsninger til sine sluttkunder.

Signicats løsninger blir brukt av bank- og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, offentlige etater, store selskaper samt små og mellomstore bedrifter. Signicat håndterer autentiseringen av brukere, tilbyr elektronisk signering, identifisering av brukere og preservering av dokumenter.

Kontaktpersoner

  • Dag Løcka, Sales Director, Norway: +47 452 90 934
  • Christian Grevstad, Sales Executive: +47 950 52 209
  • Tony Håland Gundersen, Partner Manager: +47 950 70 616
  • Eirik Dalen, Solution Sales Executive: +47 995 41 860
  • Frank Lillebuen, Sales Manager: +47 484 86 292

Besøksadresse

Fred. Olsens gate 3B 
0151 Oslo 
Norway
(Kart)

Våre kunder

Blant våre kunder i Norge er Santander, If Skadeforsikring, Bank Norwegian, Schibsted, Posten, Lånekassen. Signicat har blitt valgt av Difi som den foretrukne signeringsleverandøren til offentlig sektor.

bmw

gassco

payex

tryg

posten

societe

schibsted

entercard