Succesfuld Senior Sales Executive, Denmark

Succesfuld norsk vækstvirksomhed
Signicat er en ung, succesrig norsk virksomhed, som tilbyder sine kunder nogle af de mest avancerede cloud-baserede løsninger, der løser udfordringer inden for digital identitet og elektroniske signaturer. Signicats løsninger gør deres kunder i stand til at drive deres forretning på en mere effektiv måde, idet kunderne får en unik brugeroplevelse, samtidig med at der anvendes avancerede sikkerhedsteknologier, der reducerer risici.

Signicat har store vækstambitioner og søger en kompetent Senior Sales Executive, der kan bidrage til den fortsatte positive vækst.

I rollen som Senior Sales Executive bliver du del af et ambitiøst og velfungerende dansk team. Du refererer direkte til den danske Sales Director og har tæt dialog med dine kolleger i Danmark såvel som med det norske hovedkontor.

Du oplever en varieret arbejdsdag, hvor du en del af tiden befinder dig hos kunderne. Du er opsøgende i dit salgsarbejde og har bolden på salget mod Signicats nye kunder.

Du er ansvarlig for salgsprocessen gennem hele forløbet – lige fra den indledende behovsafdækning, hvor du inspirerer kunden med unikke og spændende løsningsmuligheder, til udarbejdelse af tilbud og forhandling af kontrakter. Samtidig er du ansvarlig for at følge op på og udvikle eksisterende kunder og sikre, at de får den fulde værdi af Signicats produkter.

Indgangsvinkler til jobbet
Du har en kommerciel uddannelse, er allerede en succesfuld sælger og har 5-10 års erfaring fra en lignende stilling, hvorfra du erfaring med salg/rågivning af it-tekniske løsninger. Alternativt kommer du fra en konsulentvirksomhed, der er knyttet til cloud-services eller anden software eksempelvis ERP/CRM. Du har i dine tidligere ansættelser skabt gode, dokumenterbare resultater og har et stærkt netværk – gerne i den finansielle sektor.

Du har god indsigt i og flair for it-tekniske løsninger. Samtidig har du stor forretningsforståelse og formår at gå i dialog med kunder på forskellige niveauer. Du er stærk, når det kommer til at håndtere større og mere komplekse løsningssalg og følger disse til dørs. Samtidig følger du op på dine kunder med henblik på at sikre dig, at Signicats løsninger bruges korrekt og optimalt. Du har gode interpersonelle kompetencer og solid erfaring med forhandling af kontrakter.

Som person er du engageret og proaktiv og formår således at arbejde selvstændigt og trives i en mindre og særdeles dynamisk virksomhed med en udpræget entreprenørånd.

Du taler dansk og engelsk på højt niveau. Hvis du også kan begå dig på norsk, er det et ekstra plus.

Spændende vækstvirksomhed, unikke løsninger, stærkt team
Du bliver del af en særdeles velkonsolideret vækstvirksomhed, som regnes som en af Nordens ledende fintech-virksomheder. Samtidig bliver du del af et kompetent dansk team, hvor du bliver en vigtig spiller, når det kommer til at sikre den fortsatte ekspansion, som er drevet af en stærk efterspørgsel fra Signicats kunder.

Signicat tilbyder konkurrencedygtige betingelser og en række goder. Signicat har 115 ansatte fordelt på kontorer i Trondheim (hovedkontor), Oslo, København, Helsinki, Stockholm, München, Amsterdam og London.

Signicat har vundet flere priser, senest ”2017 Innovation Award ved Smart Security Week” og dette års norske FinTech Achievement Award. Signicat er desuden kåret til at være blandt European FinTech Top 100-virksomheder ved European FinTech Award 2017.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV her.

Referencenummer: DK-06053.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Mercuri Urval,Tina Hjort Lykke, på tlf. 4255 9553 eller Rikke Henningsen på tlf. 2274 0856.

Posted in careers.