Pre-sales consultant, Danmark

Signicat, som er stiftet i 2007, er en af Europas førende leverandører af cloud baserede digital identity og electronic signature løsninger. Virksomheden har været i en kraftig vækst på 40-50% om året lige siden starten. Hovedmarkederne er de nordiske lande men gennem den seneste tid er virksomheden ekspanderet uden for Norden i bl.a. Holland, UK og Tyskland.

Løsningerne sikrer vores kunder muligheden for at leve op til internationale standarder og krav til Privacy, Anti-Money Laundering (AML), Anti-Terrorist lovgivning og regulering samt krav til Know Your Customer (KYC) i forbindelse med onboarding af nye kunder. Desuden tilbyder vi løsninger til digital signering af dokumenter, som sikrer juridisk gyldigt bevis for kundens underskrift og en ren digital håndtering af processerne til gavn for både virksomheden og kunderne.

Signicat tilbyder nogle af de mest avancerede digital identity og electronic signature løsninger. Målet er, at gøre vores kunder i stand til at drive deres forretning mere effektivt gennem unik brugeroplevelse for kunderne og på samme tid reducere risiko gennem anvendelse af avanceret sikkerhedsteknologier.

Signicat løsningerne anvendes af banker og finansielle institutioner, offentlige institutioner og andre større virksomheder i mange europæiske lande af kunder som: SDC, Tryg Forsikring, Santander, Nykredit, Bank Norwegian og Rabobank.

Kunderne viser Signicat stor tillid ved at inddrage Signicat i deres centrale processer for identifikation af brugere, verifikation af identiteter, anvendelse af elektronisk signering og digital forsegling af dokumenter.

Til er understøtte Signicat’s fortsatte vækst i Europa søger vi en Pre-Sales Konsulent til vores danske team i København (Allerød).

Pre-Sales Konsulenten er en teknisk salgskonsulent og supporterer vores kunder og partnere med teknisk ekspertise gennem hele salgsprocessen. Han/hun er teknisk rådgiver og samarbejder med resten af salgsorganisationen, product management, marketing, services og support. Pre-Sales Konsulenten vil også spille en vigtig rolle i forhold til den internationale organisation. Han/hun vil kunne få indflydelse på Signicat’s strategi, produkter og go-to-market plan.

Pre-Sales Konsulenten er en teknisk og løsningsorienteret spiller i salgsteamet og har ansvaret for at analysere kundens behov og matche disse behov op mod Signicat’s løsninger. Han/hun skal have stærke præsentationsevner og være i stand til at demonstrere den foreslåede løsning til kundeemner – både for teknisk og ikke-teknisk publikum.

Den rigtige profil til denne rolle er en ”integrations-generalist” med stærke evner og erfaring inden for integrationsprojekter, værktøjer og produkter baseret på API-integration.

Primært ansvar og arbejdsopgaver
• Analysere kundens forretningsmæssige- og tekniske behov og arbejde med salgs teamet for at fastlægge den tekniske salgsstrategi for det enkelte prospect.
• Designe løsninger baseret på Signicat’s product suite.
• Give præsentationer og afholde interaktive workshops.
• Levere kundetilpassede produktdemonstrationer.
• Lede og levere tekniske Proof of Concepts og pilot projekter
• Levere teknisk indhold til RFP besvarelser.
• Give præsentationer på messer og konferencer.
• Holde sig opdateret på de seneste teknologier og bidrage til virksomhedens tekniske udvikling med et kundefokuseret udgangspunkt.
• Kommunikere proaktivt med kunder (tekniske og ikke-tekniske personer) for at kundetilfredshed.
• Være teknisk rådgiver overfor kundens senior IT- og forretningsledelse.
• Blive en coach, mentor og underviser på ekspertniveau for Signicat’s kunder og partnere.

Krav til ekspertise, viden og evner
• 3+ års erfaring i tilsvarende rolle sandsynligvis fra software/løsningsleverandør eller system integrator.
• Team player, resultat orienteret, struktureret og ansvarsfuld.
• Stærke kommunikationsevner bade skriftligt og mundtligt.
• Motiveret for at lære nye teknologier og holde sig opdateret på den aktuelle produktportefølje.
• Erfaring med design og demonstration af tekniske løsninger.
• Erfaring med On-premise, Cloud og Hybride implementeringer samt forståelse for hvilke drivere som har indflydelse på valg af disse metoder.
• “Hands on” erfaring med udvikling med nogle af følgende teknologier: OpenID Connect, SOAP, REST, SAML eller tilsvarende teknologier.
• Kandidateksamen eller tilsvarende erfaring med IT.
• Flydende engelsk og dansk (mundtligt og skriftligt).

Signicat kan tilbyde dig et job i et af Nordens ledende fintech selskaber, hvor du kan være med på rejsen i den fortsatte ekspansion drevet af stærk efterspørgsel fra vores kunder som dækkes af innovative løsninger fra Signicat. Signicat tilbyder konkurrencedygtige betingelser og en række goder. Signicat har 115 ansatte fordelt på kontorer i Trondheim (hovedkontor), Oslo, København, Helsinki, Stockholm, Den Haag og Frankfurt.

Signicat har vundet flere priser senest ”2017 Innovation Award ved Smart Security Week” og dette års norske FinTech Achievement Award. Vi er desuden blevet kåret til at være blandt Europen FinTech Top 100 virksomheder ved European FinTech Award 2017.

www.signicat.com

Kontakt:

Jens Walbjørn
Sales Director,
tlf +45 2025 4138
jens.walbjorn@signicat.com

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV her.
Referencenummer: DK-06181.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Mercuri Urval, Tina Hjort Lykke, på tlf. 4255 9553 eller Rikke Henningsen på tlf. 2274 0856.

Posted in careers.