Inside Sales Representative, Denmark

Stillingen

Succesfuld norsk vækstvirksomhed
Signicat er en ung, succesrig norsk virksomhed, som tilbyder sine kunder nogle af de mest avancerede cloud-baserede løsninger, der løser udfordringer inden for digital identitet og elektroniske signaturer. Signicats løsninger gør deres kunder i stand til at drive deres forretning på en mere effektiv måde, idet kunderne får en unik brugeroplevelse, samtidig med at der anvendes avancerede sikkerhedsteknologier, der reducerer risici.

Signicat har store vækstambitioner og søger en kompetent Inside Sales Representative, der kan bidrage til den fortsatte positive vækst.

I rollen som Insides Sales Representative bliver du del af et ambitiøst og velfungerende dansk team. Du refererer direkte til den danske Sales Director og har tæt dialog med dine kolleger i Danmark såvel som på det norske hovedkontor.

Det er din primære opgave at varetage salg og service til virksomhedens mindre kunder, og i rollen har du særligt fokus på nysalg og opfølgning på diverse kampagner. Du har en bred rolle og er ansvarlig for hele salgsprocessen – fra den første kontakt med kunden til udarbejdelse af tilbud og aftaler.

Du bistår endvidere det danske salgsteam med telemarketingaktiviteter med det formål at identificere opportunities, samtidig med at du også fra tid til anden giver en hånd med i forhold til salgsaktiviteter med udvalgte partnere. Endelig er du ansvarlig for at opdatere og vedligeholde Signicats kundedata i virksomhedens CRM-system.

Du oplever en varieret arbejdsdag, hvor du en del af tiden befinder dig hos kunderne. Du er opsøgende i dit salgsarbejde og har bolden på salget mod Signicats nye kunder.

Indgangsvinkler til jobbet
Du har forventeligt en kommerciel uddannelse og kommer helst fra en baggrund, hvorfra du har erfaring med salg af cloud-services eller anden software – f.eks. CRM eller ERP. Du har indgående erfaring med at håndtere kundedialogen og forhandling af kontrakter. Vigtigst er dog, at din salgserfaring stammer fra en intern salgsrolle, og at du har solid erfaring med salg via telefonen.

Du har god indsigt i og flair for it-tekniske løsninger. Du har gode kommunikative evner, er udadvendt og formår at tale med kunder på alle niveauer. Du er proaktiv og formår at arbejde selvstændigt, ligesom du har stort engagement og et højt drive. Du er en teamplayer, der trives i en mindre virksomhed med en udpræget entreprenørånd.
Du taler dansk og engelsk på højt niveau. Hvis du også kan begå dig på norsk, er det et ekstra plus.

Spændende vækstvirksomhed, unikke løsninger, stærkt team
Du bliver del af en særdeles velkonsolideret vækstvirksomhed, som regnes for en af Nordens ledende fintech-virksomheder. Samtidig bliver du del af et kompetent dansk team, hvor du bliver en vigtig spiller, når det kommer til at sikre den fortsatte ekspansion, som er drevet af en stærk efterspørgsel fra Signicats kunder.

Signicat tilbyder konkurrencedygtige betingelser og en række goder. Signicat har 115 ansatte fordelt på kontorer i Trondheim (hovedkontor), Oslo, København, Helsinki, Stockholm, München, Amsterdam og London.

Signicat har vundet flere priser, senest ”2017 Innovation Award ved Smart Security Week” og dette års norske FinTech Achievement Award. Signicat er desuden kåret til at være blandt European FinTech Top 100-virksomheder ved European FinTech Award 2017.

Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV her.
Referencenummer: DK-06052.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Mercuri Urval, Tina Hjort Lykke, på tlf. 4255 9553 eller Rikke Henningsen på tlf. 2274 0856.

Posted in careers.