Har du erfaring med Application Management?

Til Signicats hovedkontor i Trondheim er det nå en ledig stilling som IT Operations Specialist.

Om Signicat

Signicat er en av byens mest spennende gründerbedrifter som har opplevd stor suksess som en av de mest komplette tilbyderne av elektronisk identifikasjonstjenester (e-ID) for det Nordiske og Europeiske marked. Med stort fokus på trygghet og profesjonalitet bistår vi våre kunder med forretningsprosesser, analyser, sikkerhetsvurderinger og teknisk gjennomføring av løsninger knyttet til e-ID. Kontoret i Trondheim består av et ressurssterkt team på vel 40 personer hvor kreativitet og initiativ verdsettes høyt.

Om stillingen

Fornøyde kunder er Signicats viktigste motivasjon og verdi. Viktige forutsetninger for å oppnå fornøyde kunder er å tilby riktige tjenester av høy kvalitet og høyt kompetente medarbeidere. I forbindelse med Signicats ekspansjonsplaner opplever vi flere kunder men også økt etterspørsel blant eksisterende kunder. Vi søker derfor etter en ny IT Operations Specialist, en ny lagspiller som ønsker å være med videre på reisen.

Stillingen som IT Operations Specialist ligger under avdelingen Operations i Signicat. Avdelingen har ansvar for den daglige driften av kjernesystemer, interne systemer samt alt av servicetjenester til våre kunder.

Når det gjelder kjernesystemene er driftsansvaret delt mellom vår driftspartner Basefarm og Signicat. Basefarm utfører oppgaver som OS drift, infrastruktur og colocation tjenester, mens Signicat utfører all applikasjonsdrift. Signicat utfører all drift av interne systemer, som kjører delvis på fysiske servere i eget datasenter og delvis i skyen.

Som IT Operations Specialist vil du få en sentral rolle i vår driftsorganisasjon, og bli en del av et team med høyt kvalifiserte medarbeidere. Hovedoppgaven er å bidra til opprettholdelse av høy tjenestekvalitet og høy oppetid, som igjen bidrar til fornøyde kunder. Viktige oppgaver i denne forbindelse er:

Gjennomføring av daglige oppgaver understøttet av ITIL-prosesser som Release & Deployment, Change, Incident, Problem, Access og Event management
Regelmessig kontakt med våre driftsleverandører og andre partnere av Signicat
2 linje support
Administrasjon av VM-er, last balansering, brannmurer, routing
Tilpasning, videreutvikling og effektivisering av våre driftsrelaterte prosesser
Det er ingen ulempe om du har kvalifikasjoner utover det å håndtere daglige linjeoppgaver.
Du vil rapportere til leder for Operations.

Egenskaper

Listen nedenfor beskriver kompetanseområder og egenskaper/verdier som vi ønsker at du har, og som blir vektlagt i utvelgelsen:

Har minimum bachelor grad fra relevant IT-utdanning
Har flere års erfaring med basis- og/eller applikasjonsdrift
Har jobbet med VMWare og Linux/Apache/Tomcat/Open source plattform
Har erfaring med ITIL eller andre styringssystemer for driftsprosesser
Har erfaring med eller kjennskap til automatisering av driftsprosesser
Har kjennskap til performance testing
Har noe erfaring med applikasjonsdrift på Windows server plattform
Behersker minst ett skandinavisk språk flytende, med gode muntlige og skriftlige ferdigheter
Har gode muntlige/skriftlige engelskferdigheter
Har god serviceinnstilling, og kan representere Signicat på en profesjonell måte
Liker utfordringer og kan løse dem
Er i stand til å ta ledelsen når situasjonen krever det
Er pålitelig og ansvarsbevisst
Er lagspiller med gode samarbeidsegenskaper, målrettet, initiativrik, selvgående og har godt humør

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser, og en meget variert og dynamisk arbeidsdag i et internasjonalt miljø som vi er stolte av, innenfor et bransjesegment som er i sterk vekst. Full opplæring og støtte i etableringsperioden vil bli gitt. Vi kan også tilby selvstendig arbeid sammen med trivelige og dyktige kollegaer som gjerne trer støttende til. Vi holder til i nye, lyse og trivelige lokaler i midt i Trondheim sentrum. Vi legger stor vekt på den enkelte ansattes trivsel, og er kjent for vårt gode arbeidsmiljø.

Mer informasjon om stillingen og søknad
Se informasjon på finn.no om hvordan du finner mer informasjon og hvordan du søker: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=112691881

Posted in careers.