Veilige, betrouwbare elektronische ondertekening en archivering

 

Het digitaal ondertekenen van documenten stroomlijnt en vereenvoudigt het afsluiten van zakelijke deals, of dat nu tussen een bedrijf en een consument is, of tussen twee bedrijven. Door het verminderen van de behoefte aan handtekeningen op papier, betekent dat voor u dat u de benodigde handtekeningen sneller ontvangt en met een kleinere kans op uitval.

Introductie van Signicat Zakelijke Ondertekening

Introduceren van Signicat Zakelijke Ondertekening, digitaliseren van business to business document ondertekening.

Learn more

Signing Demo

Signicat’s identificatie en ondertekeningsdiensten, bieden ons een eenvoudige en kosteneffectieve manier om de identiteit van onze klanten vast te stellen en wij ontvangen elektronische handtekeningen voor belangrijke financiële documenten uit diverse bronnen, direct, zonder tussenpersonen.

Hannu Heliö
Santander

Sluit de deal sneller

Gegevens over digitaal zakendoen tonen aan dat wanneer u een door papier veroorzaakte onderbreking (het afdrukken en ondertekenen van een document) kunt voorkomen, u de deal sneller kunt sluiten. Het stroomlijnen van het ondertekeningsproces door een betrouwbare en veilige elektronische ondertekening helpt u daarom om sneller nieuwe klanten te werven.

Meerdere ondertekenaars/meerdere documenten

Heeft u meer dan één handtekening nodig? Geen probleem. Heeft u meer dan één document die tijdens een sessie moeten worden ondertekend? Nogmaals, wij kunnen u helpen. Onze flexibele eSigning-oplossing helpt u om de handtekeningen te krijgen die u nodig heeft.

Juridisch bindend

Onze oplossing voor elektronische handtekeningen zorgt ervoor dat de handtekeningen die u ontvangt juridisch bindend zijn en aan een aantal voorschriften voldoen, waaronder:

  • EU-richtlijn betreffende Elektronische Handtekening
  • Tijdstempelprotocol (RFC 3161)
  • eIDAS-verordening
  • Beleidsvereisten voor tijdstempelautoriteiten (ETSI TS 102 023)
  • PDF/A
  • PAdES/XAdES

Digitaal ondertekenen van Adobe formulieren

Dient u informatie van klanten te verzamelen via Adobe formulier documenten? Signicat kan helpen. Creëer een formulieren document en deel het met uw klant. Zodra het formulier is ingevuld, wordt het document afgevlakt – de velden worden in het document ingesloten  voordat het digitaal wordt ondertekend.

Digitally sign form documents

Mobielvriendelijk

Wij ondersteunen ondertekening op een reeks apparaten, waaronder smartphones, tablets, laptops en meer. Onze intelligente oplossing zorgt ervoor dat u uw handtekening kunt verkrijgen op een manier die voor uw klanten het meest geschikt is.

Geverifieerd ondertekenen

Via onze Digitale ID-hub kunnen we bevestigen dat de gebruiker is wie hij zegt hij is. We maken verbinding met 20+ openbare elektronische ID-toepassingen (iDIN, DigiD, Itsme, etc.), evenals sociale aanmelding (Google, Facebook, etc.) en Mobile-ID. We kunnen de gebruiker vervolgens valideren via registerzoekopdrachten, het scannen van paspoorten, live videodetectie en meer.

Documenten archiveren en verzegelen

Heeft u behoefte aan veilige archivering en verzegeling van documenten? Signicat kan documenten veilig archiveren, verzegelen/her-verzegelen en tijdstempelen en deze op een beschermde, ongewijzigde en aantoonbaar geldige manier bewaren. Wij bieden:

  • Veilige archivering van documenten
  • Tijdstempeling van elektronische handtekeningen
  • Het vernieuwen van de verzegeling van documenten voor blijvende geldigheid

InkSign

InkSign is de methode van Signicat om fysiek te ondertekenen op digitale apparaten. Deze methode kan gecombineerd worden met onze andere ondertekenmethoden, in combinatie met een SMS-OTP, identiteitsbewijs uploaden of als een alleenstaande oplossing. InkSign is eenvoudig in gebruik en een goede keuze voor gebruik in winkels of andere scenario’s waar de gebruikers fysiek aanwezig zijn.

Integreren met uw CRM

We bieden CRM-plugins zodat u uw handtekeningen eenvoudig kunt beheren. We integreren met SalesForce, Microsoft Dynamics, SuperOffice en kunnen snel nieuwe CRM’s toevoegen als u daar behoefte aan heeft.

Neem contact met ons op