Geavanceerde Authenticatie

Multi-factor, veilige authenticatie oplossingen voor digitale identiteit

Veilige authenticatie

Onze authenticatie oplossingen, welke deel uitmaken van onze Signicat Connct productlijn, zorgen ervoor dat u degene waar u mee communiceert, kunt vertrouwen. Wie bieden een aantal cruciale oplossingen, conform aan wet- en regelgeving, die u helpen veilig te communiceren, maar met een minimum aan wrijving.

Betrouwbare Identificatie

Wij verbinden met meer dan 20 nationale eID-toepassingen. Dat betekent dat u uw gebruikers kunt verplichten om in te loggen met behulp van nationaal geregistreerde en beheerde ID- toepassingen. Dat geeft een mate van vertrouwen die maar door weinigen kan worden aangeboden.
Electronic IDs arrow_forward

Social login

We ondersteunen social login, waaronder Facebook, Google, PayPal en anderen om bij u in te kunnen loggen. Ons aanbod aan verificatie- en controlemogelijkheden helpt u om na verloop van tijd extra vertrouwen op te bouwen bij uw klant.
Social Logins arrow_forward

Stapsgewijze authenticatie

Mocht u tegenstrijdigheden ontdekken in het gebruikersgedrag, kunt u extra verificatiestappen toevoegen zoals biometrisch scannen, sms of e-mail verificatie, hardware tokens en meer.
Step-up Authentication arrow_forward

Vertrouwde Digitale Identiteit

Om vertrouwen op te bouwen in een doorlopende klantrelatie, moet u ervoor zorgen dat klanten digitaal met u kunnen blijven communiceren op een betrouwbare, geauthentiseerde en veilige manier. Signicat biedt u geavanceerde authenticatie-oplossingen waarmee u digitaal vertrouwen bij uw klanten opbouwt.

Wij bieden:

  • Cloud gebaseerde Identiteit hub
  • Beschikbaar voor meerdere apparaten
  • Ondersteuning voor meerdere nationale en openbare electronische ID’s
  • Stapsgewijze en multi factor authenticatie
  • Flexibele ondersteuning voor hardware tokens, smart cards en meer
  • Een verscheidenheid aan Eenmalige Wachtwoord opties, via SMS, e-mail of zelfs via de post

Het was voor ons vanzelfsprekend om deze dienst uit te besteden aan een bedrijf dat online authenticatie als hun kernactiviteit heeft

Maarit Ekokoski, Fennia

Whitepaper: Sterke Klant Authenticatie in de praktijk

Een rapport wat ingaat op de grenzen en mogelijkheden met PSD2.

Twee factor authenticatie/Multi-factor authenticatie

Het toevoegen van meerdere factoren aan een authenticatiesessie, zorgt ervoor dat u zeker weet dat de klant is wie hij of zij zegt. Het helpt fraude en hacken te voorkomen en zorgt voor nog meer vertrouwen. Signicat biedt een aantal authenticatie factoren zoals:

MobileID en vingerafdrukscans

Met MobileID kunnen serviceproviders vingerafdrukverificatie leveren voor zowel in-app-gebruik alsmede als een tweede factor bij online authenticatie.

Via MobileID kunnen serviceproviders gebruik maken van vingerafdruktechnologie om de beste gebruikerservaring te bieden die momenteel beschikbaar is en tegelijkertijd de beveiliging behouden welke nodig is om transacties en andere belangrijke acties uit te voeren.

Signicat levert zowel een mobiele app als een SDK voor diegene die MobileID functionaliteit in hun eigen apps willen inbouwen.

Case Study: Visma

Nu vullen ze eenvoudig een online applicatieformulier in en dienen het in door zichzelf te identificeren en het te ondertekenen met behulp van BankID. Eenvoudiger dan dat kan het niet worden.