Digitale Identiteitsverificatie

Veilig, moeiteloos online klanten werven

Uw klant (echt) kennen

Signicat biedt Identiteit Verificatie oplossingen als onderdeel van de Signicat Zekerheids productlijn om u te helpen klanten op een coöperatieve manier meer efficient en effectief klanten te werven

Traditionele wervingsprocessen moeten vandaag de dag veranderen als organisaties het nastreven de strijd te winnen om de digital-first consument. Als organisaties falen in het aanpakken van de pijn die veroorzaakt wordt door off-line of complexe wervingsprocessen, zullen consumenten, opbrengsten, reputatie en marktpositie worden opgeofferd.

Met 40% van de klanten die wervingsprocessen verlaten door het identiteitsverficatieproces wat is blijven hangen in de pre-digitale jaren, hoeveel klanten loopt u dan mis?

Klanten wervingsproces

onboarding-process

Rapport: Slag om de Werving II

Ontvang ons hoog aangeschreven rapport over het Europese perspectief inzake digitale werving voor retailbanken

Identificatie Verificatiemethoden

Elektronische ID’s

Signicat verbindt met meer dan 20 elektronische ID’s (eID’s) in Europa. Door deze eID’s te koppelen, zijn we in staat om gebruikers snel te verifiëren en kunt u naadloos online zakelijke overeenkomsten met hen aangaan.

Social Login

Social Logins zijn een geweldige manier om de eerste stap met een toekomstige klant te nemen. Signicat ondersteunt momenteel Facebook, LinkedIn, Windows Live, Amazon en PayPal logins. Neem contact met ons op indien u aanvullende social logins verlangt.

Register doorzoeken

Signicat ondersteunt een aantal register doorzoekingen om aanvullende informatie te bieden over een gebruiker (B2C) of een organisatie (B2B). De zoekdiensten zijn typisch geïntegreerd met een of meer diensten aangeboden door Signicat. We ondersteunen op dit moment 7 register doorzoekingen.

ID document scanmethoden

Signicat biedt ID scannen, gezichtsherkenning, live video detectie en andere vormen van ID verificatie, inclusief 3rd party oplossingen zoals Mitek en IDNow.

Naleving van wet- en regelgeving

Er is een toenemende druk om te voldoen aan EU regelgeving als Anti-Witwassen (AML) en Ken Uw Klant (KYC). Signicat ondersteunt u in het naleven van deze richtlijnen.

Wij bieden een aantal verschillende methoden om de identiteit van een persoon vast te stellen, door gebruik van digitale middelen. Deze methoden kunnen apart worden gebruikt of in combinatie. Welke methoden te gebruiken, hangt af van het beveiligingsniveau wat vereist is en kan afgestemd worden op individuele behoeften van de klant.

Signicat wervingstoepassing

De Signicat wervingstoepassing is een flexibel en krachtig gereedschap dat het snel en eenvoudig voor u maakt om te beginnen met digitale werving. De toepassing voert identiteitscontrole uit met de methoden die u kiest en kunnen variëren van openbare eID’s tot social media en andere consumenten identiteiten.

Het geeft u ook de mogelijkheid tot het verzamelen van meer informatie door een registratieformulier met standaard en aangepaste velden en door het uploaden van beelden van paspoorten, nationale identiteitskaarten en profielfoto’s. De toepassing is verbonden met het Signicat systeem om nieuwe identiteiten tot stand te brengen (Signicat identiteit), wat het opzetten van een gebruikersaccount eenvoudig, naadloos en flexibel maakt.