Økonomi- og administrasjons-konsulent (Trondheim)

I din rolle som økonomi- og administrasjonskonsulent vil du få store muligheter til å utvikle deg innenfor blant annet fakturering, bokføring, kundeoppfølging og kontraktshåndtering internasjonalt.
SØK PÅ DENNE STILLINGEN


Signicat er et raskt voksende teknologiselskap og ledende leverandør av elektroniske identitets- og signaturløsninger i Europa. Vi er stolte over å kunne tilby identitetssikring og godkjenning til over 500 europeiske bedrifter og institusjoner innen sektorer som regjering, bank, finans, forsikring og e-handel. I vår raske vekst har vi beholdt det beste fra vår grunderkultur; kreativitet, initiativ og tillit for å få ting gjort. Vi verdsetter at alle jobber sammen for å skape et støttende, inspirerende og utviklende arbeidsmiljø.

Signicat har nå 124 ansatte på kontorer i Trondheim (hovedkontor), Oslo, København, Helsingfors, Stockholm, Den Haag, London, Lisboa, og Frankfurt. Vårt fokus er sikkerhet og profesjonalitet, vi jobber kontinuerlig for å forbedre våre produkt og oss selv. Vi har høye ambisjoner og tilbyr mange muligheter! Til Signicats hovedkontor i Trondheim er det nå en ledig stilling som

Om stillingen

Stillingen som økonomi- og administrasjonskonsulent ligger under avdelingen Finance i Signicat. Avdelingen har ansvar for regnskap, personale og lønn, prismodell, kontrakter, etablering og drift av kontorer, systemverktøy samt rapportering i alle land hvor vi har virksomhet.

I din rolle som økonomi- og administrasjonskonsulent vil du få stor mulighet til å utvikle deg innenfor vår avdelings ansvarsområder. I første omgang vil rollen omfatte: 

 • Fakturering
 • Bokføring
 • Kundeoppfølging
 • Kontraktshåndtering
 • Andre oppgaver innen drift/personal/regnskap 

Du vil rapportere til leder for Finance, CAO.

Egenskaper

Hvem er du?  Som person ønsker vi at du er nøyaktig og effektiv, og til å stole på. Du er ikke redd for utfordringer, og er løsningsorientert. Du har god systemforståelse, og liker å jobbe selvstendig. Du jobber godt med andre mennesker, er fleksibel og positiv. Du har gode språkkunnskaper innen norsk og engelsk. Vi ønsker oss en kollega som i denne jobben ser muligheter for vekst og utvikling i sin kompetanse. Du er med og tar ansvar for felles resultat, og gjør ditt ytterste for at organisasjonen skal nå sine mål. 


Kompetansekrav

 • Helhetlig regnskapsforståelse 
 • God matematisk forståelse
 • Erfaring med CRM-system og ERP-system, fortrinnsvis Salesforce og 24Seven Office
 • Gode Excel-kunnskaper


Utdanning

Relevant utdanning fra Høyskole/universitet innen økonomi/finans, fortrinnsvis med noen års erfaring.


Vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger.
 • En meget variert og dynamisk arbeidsdag.


Hos Signicat vil du jobbe fra moderne lokaler i hjertet av vakre Trondheim. Her finner du et godt og inkluderende arbeidsmiljø med en flat struktur. Du vil bli en del av et engasjert administrasjonsteam i et meget spennende internasjonalt selskap som vokser raskt over hele Europa. 

Opplæring og støtte i etableringsperioden vil bli gitt.


Ytterligere informasjon om å jobbe i Signicat?

Om du vil vite mer om denne stillingen, kontakt                                                                 
CAO Nina Svendsen Kvannli, tlf 970 63551,  ninkva@signicat.com , eller 
Personnel Manager Ina Tillereggen: tlf 94842006, inatil@signicat.com 


Søknad inkludert CV

Sendes elektronisk til leder for finansavdelingen ved a trykke på SØK PÅ DENNE STILLINGEN-lenken.
Oppstart: Snarest, og senest september/oktober 2019 
Omfang: Fast ansettelse, fulltid
Arbeidssted: Gryta 2B, 7010 Trondheim, Norway
Søknadsfrist: 06.06.2019 

SØK PÅ DENNE STILLINGEN

Get in touch

Want to talk to us about what we do, or need some additional information? Don’t hesitate to get in touch.